Despre noi

 

Noi nu doar Alegem naturalul – noi ne reîntoarcem la Natura. De aici începe totul…

La Vervory trăim după filozofia ca frumusetea consta in starea de bine iar mama natura ne furnizează toate Ingredientele transformationale și daruri care vindeca, protejează și ne întineresc fata și corpul.

Vervory este o echipa formată din oameni conștienți de mediul înconjurator care împart aceeași viziune de a produce și oferi femeii și bărbatului modern produse de îngrijire a pielii și a parului care au la baza ingrediente extrase din natura și care sunt sigure de folosit atât de noi cat și pentru mediul înconjurator.

Ne străduim sa facem oamenii sa înțeleagă mai bine și sa aleagă beneficiile și puterea de vindecare aflată in fiecare planta din natura pentru hrana, vindecarea și buna starea corpului nostru.

Răspunsul pentru cele mai multe din problemele noastre se afla cel mai adesea in natura

Multe ingrediente de hrănire și întărire derivate din fructe și plante se regăsesc in natura. Ingredientele obținute natural și organic sunt mult mai sigur de folosit decât cele artificiale, sintetice și toxice care se regăsesc in componentele chimice din produsele uzuale de înfrumusețare.

De aceea suntem foarte incantați sa oferim produse pentru îngrijirea pielii și a parului 100% organice-naturale-vegane-netestate pe animale, cu o eficientă net superioară , fără alte ingrediente dăunătoare sau arome artificiale.

Acoperind o varietate mare de șampoane, balsamuri, creme pentru fata, loțiuni pentru curățarea fetei și loțiuni tonice, creme hidratante, tratamente pentru acnee, eczeme, mătreața sau alte probleme ale pielii – veți găsi cu ușurintă produsele ideale care va sunt necesare pentru îngrijirea pielii și a parului.

 

Povestea noastră…/ Cum am început

Proiectul nostru a început in 2014 când am deschis un magazin de produse cosmetice in Marea Britanie. Importând produse din întreaga lumea și gestionând magazinul am aflat destul de repede ca majoritatea produselor cosmetice sunt produse cu ingrediente ieftine, toxice și derivate de la animale.
Am început sa căutam alternative și am testat nenumărate branduri dar nu am reușit sa găsim unul care sa includă toate cerințelor clienților noștri și care sa aibă și grija de pielea lor.
Astfel ne-am decis sa facem o schimbare și am creat propria gama de produse care are grija de pielea dumneavoastră.
După doi ani de cercetare, testare și perfecționare a formulelor produselor noastre, Vervory a fost lansat in vara anului 2018.

De ce sa alegeți Vervory pentru sănătatea și îngrijirea pielii și al parului dumneavoastră?

Prioritatea noastră principala este satisfacția clienților iar personalul nostru atent selecționat și calificat va va ajuta in alegerea produsului ideal care va este necesar pentru tratarea, protecția și întinerirea pielii și parului dumneavoastră.

Va asiguram ca toate produsele noastre sunt vegane și nu sunt testate pe animale întrucât purtam un mare respect tuturor ființelelor vii și căutam constant ingrediente organice bazate pe plante pentru produsele noastre.

Misiunea noastră este sa va furnizam produse de calitate, complet naturale și terapeutice care sa va ajute in refacerea aspectului vibrant al pielii dumneavoastră.

Așadar, dacă va interesează calitatea, varietatea, produsele de top cat și o experiența minunata de shopping, la noi le găsiți pe toate in același loc! Intrați pe site-ul nostru pentru cele mai bune produse de îngrijire a pielii și parului pe care cineva le poate găsi!

Alegeți puterea de refacere a naturii pentru o frumusețe care trece dincolo de profunzimea pielii!

 

Misiunea noastră declarată:

Misiunea noastră este sa va furnizam o alternativa de încredere, sănătoasă și accesibila la produsele de înfrumusețare chimice și sa va ușureze sufletul oferindu-va produse pentru îngrijirea corpului și a parului 100% vegane, netestate pe animale, organice și naturale.

Scopul nostru este sa va oferim produse de înaltă calitate pentru un ten frumos și ferm și pentru un par sănătos, lucruri care va vor face sa va simțiți frumoși, încrezători și pregătiți sa cuceriți lumea in fiecare zi!

 

Sunteți pregătiți sa încercați varianta naturală?