ce este Purging -ul ???

1) Ce inseamna Purgingul si de ce apare ?

Ati incercat vreodata un tratament nou si ati observat noi eruptii/ cosuri poate chiar mai multe decat inainte la cateva zile de la inceperea acestuia?

25% din populatie se confrunta cu Purgingul.

Celulele pielii se regenereaza odata la 28 de zile, iar unele produse pot sa accelereze indepartarea  acestor celule moarte. Acest proces este un lucru benefic pentru piele.

Prin acest proces de regenerare accelerata, cosurile deja existente sub piele pe care nu le observam cu ochiul liber vor incepe sa iasa la suprafata.

Acneea/inflamtia deja exista sub piele urmand sa erupa in perioada urmatoare, acest proces de Purging doar va accelera aparitia si vindecarea lor.

 

2) Cat dureaza procesul de Purging ?

In general poate dura pana la 6-8 saptamani. Dar unele persoane pot ajunge chiar si la 3 luni. Dupa 6-8 saptamani acneea ar trebuie sa se reduca.

In general veti observa eruptii in zonele in care, de obicei, v-ati mai confruntat cu ele.

 

3) Ce puteti face in acest caz daca va apar mai multe cosuri?

Va recomandam sa incepeti sa introduceti treptat produsele in rutina dumneavoastra zilnica. In primele de 2-3 saptamani folositi produsele de 2-3 ori pe saptamana. In urmatoarele saptamani de 3-4 ori pe saptamana. Cresteti treptat numarul de zile in care le folositi. 

Daca nu folositi produsele zilnic acest proces de purging poate dura mai mult 6-8 saptamani, dar aparitia acneei va fi mai mica.

Daca dupa 9 saptamani de folosire zilnica, nu observati o imbunatatire a pielii si continuati sa aveti eruptii, cel mai probabil tenul dumneavoastra este sensibil si nu tolereaza aceste produse, iar cel mai indicat ar fi sa opriti tratamentul.